tiistai 18. syyskuuta 2012

Suuta soukemmalle ja siitintä suuhun!

Selvästikkin edellinen blogierkintäni on osunut kansakuntamme kipupisteeseen. Jo monet miehet ovat lähestyneet minua ja kiittäneet nöyrästi siitä, että vihdoinkin joku uskaltaa tuoda miehen äänen esille. Piiloalistettuna pitkään ollut sukupuolemme vaatii kasvojen kohtotusta ja on hyvä että näissä talkoissa meitä on mukana mahdollisimman monta.

Tämä oli pelkkä esipuhe ja nyt pääsemme päivän asiaan eli suuseksin ihmeelliseen asiaan. Aihe on mitä moninaisin ja hienoin, mutta blogini aloittaa asian lähestymisen siitä näkökulmasta, että nainen on polvillaan ja mies katsoo tilannetta lintuperspektiivistä. En tiedä kovinkaan montaa mistä, joka ei nauttisi suuseksistä. Rankan päivän jälkeen olo on majesteettinen kun omaa pikku katkarapua imetään kuin parempaakin nilviäistä konsanaan. Keskimäärin se tuntuu aina hyvältä, mutta on muutamia häiritseviä asioita mitkä pilaavat tämän fantastisen nautinnon hetken. Ensimmäinen ja liekö ärsyttävin asia on, että tekninen suoritus on epäpuhdas. Minusta ei tunnu hyvltä, jos käytät penistäni huulillasi ja nypytät sitä kuin kultakala planktonia. Sille on syynsä miksi tätä suoritusta sanotaan suihinotoksi ei leväverson lipittelyksi. Lisäksi toivoisi käytettävän enemmän kieltä ja muistakaapa myös nuo kaksi enemmän tai vähemmän karvaista pikku palloa: kivekset. Niihinkin saa koskea ja niitä saa hyväillä. Kunhan et purista. Pähkinänsärkijä on hyvä baletti mutta seksileikkinä sietämätön. Seuraava epäkohta on ääntely. En nää mitään loogista syytä sille minkätakia suihinoton yhteydessä naisen tarvitsee korostaa omaa teknistä suoritusteen voimallisilla pornoäänillä. Se on itse asiassa vaan ihan hemmetin huvittavaa. Ihan niinkun se tuottaisi naiselle jotain ylisuurta nautintoa, kun miehen (toivottavasti) jäykistynyt siitin heiluttaa posken (tai kurkun) limakalvoja. Ei itsenikään tee mieli huutaa kieli klitoriksella, että ”JIPPII, mukavaa kun on sun nesteet pitkin naamoja”. Ylidramatisointi siis pois.

Suihinotosta tuli mieleeni mielenkiintoinen tarina parin vuoden takaa. Olin saanut baarista mukaani silloin äärimmäisen viehättävän oloisen daamin. Itse taisin olla kohtalaisen humalassa. Hälytyskellot alkoivat soida kun kämpälle päästyäni nainen pyysi ensimmäisenä minulta kaljaa eikä seksuaalista kosultaatiota. En kuitenkaan liiemmilti hätkähtänyt tästä, vaan jatkoimme petiin. Nainen riisui rintansa paljaaksi ja olin varma, että nyt saatiin sillon vaaninut kuiva kausi päätökseen. No mitä vielä, nainenhan tokaisi etten saa häntä tänään muuta kyllä hän suihin voi ottaa. Tyydyin menettelyyn enkä lähtenyt riitauttamaan päätöstä. Nainen ei kuitenkaan päässyt loppuun asti vaan halusi alkaa nukkumaan ja sammui saman tien päästyään makuuasentoon. Minä maanittelin jatkamaan, mutta puhe ei naiseen tehonnut. Siinä sitä sitten oltiin. Nainen vieressä sammuneena ja itse kikkeli ojossa vierellä. Tilanteeseen raivostuneena päätin, että no hemmetti hommat hoidetaan loppuun vaikka ilman naista. Alotin raivoisan itsetyydytyksen hakien inspiraatiota vieressä rötköttävästä prinsessasta. Täytyy tosin myöntää, että prinsessa oli kaukana tästä ladysta. Kaikesta huolimatta jatkoin ja jatkoin kunnes voimakas ejakulaatio yllätti minut. Olin tehnyt loppuvaiheesta asiaani osittaisessa kylkiasennossa ja lopputuloksen voi arvata. Koko rakkauden ilosanoma oli lennähtänyt tämän tuntemattoman naisen mahalle. Mietin hetken tilannetta ja ajattelin ensin että tämähän oli hyvä kosto kun ei herunut. Kun aivoni alkoivat prosessoimaan tilannetta tarkemmin tajusin miltä tilanne vaikutti: tuntematon sammunut nainen, jonka mahalla on siemennestettä. Ei hyvä! Niimpä nöyränä poikana noudin palan paperia ja pyyhin jälkeni varovasti jottei uhri heräisi. Aamu olikin sitten äärimmäisen raskas. En pystynyt katsomaan tätä henkilöä silmiin ollenkaan vaan jätin hänet makaamaan vuoteeseen ja katsoin itse silmät tapilla television kuvaruutua ja join aamukahviani. Onneksi ovi kävi jossain vaiheessa. Tarinan opetus onkin kuten arvaatte selkeä. Nainen: hoida homma loppuun!

11 kommenttia:

  1. Uskomalla vapahtajaamme Jeesukseen Kristukseen, sinustakin Matti voisi tulla säädyllinen ihminen. Siunausta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä Birgitta! Mutta minä uskon viinin iloihin, mihin myös monet raamatun henkilöt tukeutuivat rankalla kädellä. Ajatusmaailmani voisi lisäksi tiivistä Kaija Koon biisiin: Kaunis, rietas, onnellinen!

    VastaaPoista
  3. Naisella on oikeus sanoa ei kesken kaiken. Jos mies ei tätä usko vaan jatkaa, niin se on raiskaus.

    VastaaPoista
  4. Se on juurikin näin, ja niinhän tässä meneteltiinkin! :))

    VastaaPoista
  5. Nope, it's only accidental anal penetration.

    VastaaPoista
  6. Nauran huutonaurua.. Aivan mahtavaa tekstiä. En tiedä omaanko kieroutuneen ajatusmaailman naiseksi, mutta tää on sellanen blogi jota jään innolla seurailemaan! (:

    VastaaPoista
  7. Hyvä että maailmasta löytyy myös kieron huumorin omaavia naisia! Liityppä nanna toki lukijaksi niin et jää tulevista kirjoituksista paitsi! ;)

    VastaaPoista
  8. Hieman lisää kappalejakoja lukemista helpottamaan niin Pulitzer on tulossa!

    VastaaPoista
  9. pakko jäädä kans seurailemaan, ihan huipputekstiä! :D

    VastaaPoista
  10. Kiitos vinkistä ja tervetuloa Krista! :))

    VastaaPoista
  11. Nää: "Aivan mahtavaa tekstiä" tytöt on kyllä huippuja. Liimautuvat tiukasti sovinistin imuun jotta ei pyörre vie. Tällaiset "Enhän kuitenkaan minä ihanan upea female ole tällainen". Hahaha.. Voitpa jopa saada heistä seuraa peitonalle pikku vedätyksellä..:D

    VastaaPoista